Oldal kiválasztása

MÉDIA AJÁNLÓ ROVAT

A stúdió vendégei: Járdány Vanda önkormányzati képviselő és Pető Zsolt polgármester, Abony. A beszélgetés aprópója pedig, hogy elkészült Abony város dala.

Ceglédi Városi Televízió

20 éves jubileumot ünnepeltek Abonyban. Méghozzá az utánpótlás focicsapat, az Abonyi KID FC születésnapját. A Molnár Károly elnök vezette szakosztály kiváló eredményeket ér el évről évre. Ezt is ünnepelték a Tóth Ernő sportpályán tartott ünnepségen.

Ceglédi Városi Televízió

Ünnepélyesen is megnyitották a már egy hete tesztüzemben működő műjégpályát Abonyban. A város vezetése úgy gondolta, újabb színfolttal, kikapcsolódási lehetőséggel szeretné bővíteni az ünnepvárás programjait. A pálya mellett természetesen a hagyományos adventi programok, finomságok és koncertek is várták a főtérre látogatókat.

Ceglédi Városi Televízió

Európa- és világbajnokságra kvalifikálta magát ifj. Tóth Sándor gokart versenyző

Vendégek:
Tóth Sándor csapatvezető Tóth Motorsport ifj. Tóth Sándor gokart versenyző Bognár István tulajdonos Bognár Gokart Park

Ceglédi Városi Televízió

Levelező

15 + 13 =

Küldjön nekünk üzenetet ha:

Amennyiben ötlete van valamely kategóriában azzal kapcsolatban, hogy mit dolgozzunk fel, kivel látna szívesen riportot, javaslata van a következő témára vagy akár szereplőkre. Írjon nekünk akkor is, ha Ön, vagy munkája, vállalkozása, egyesülete, társadalmi szervezetének tevékenysége mutatkozna be műsorunkban. Ebben az esetben is szívesen vesszük jelentkezését és keresni fogjuk elérhetőségén. Szívesen fogadjuk levelét akkor is, ha csak véleményét szeretné megosztani csatornánkkal kapcsolatban.

Köszönjük előre is!

Pin It on Pinterest

Share This