Oldal kiválasztása

SZABADIDŐ ROVAT

Egy  csendes, családias, óriási fákkal körbe ölelt, a nyugodt pihenést és kellemes kikapcsolódást szolgáló strand a város szívében. Mégis pont ez a retro, a múltat idéző jellege adja a vonzerejét. 2Tornyos kisfilmünkben az Abony Városi Strand és Termálfürdőt mutatjuk be a hozzánk látogató vendégeinknek és azoknak, akik még nem jártak nálunk strandolni. A fejlesztési tervek az asztalokon vannak, és egy esetleges megvalósulás esetén megváltozhat a retro hangulat, lehet hogy modern lesz és úszosapka kell majd a vízbe menetelhez, de most még így szeretjük az abonyi strandot, – kicsinek, családiasnak, hűtőtáskából szendvicsezősnek, a fűbe terített kockás plédekre mászó hangyákkal együtt, egyszerűen nagyszerűnek. Csobbanjatok velünk!

Abonyi Lovasnapok keretében megrendezésre került 2021 Július 2-3-án a X. éjszakai fogathajtó és a XV. fogathajtó, Abony Városi Kupa. A 2ToronyMédia is kilátogatott az immár hagyományos eseményre ahol idén 61 induló fogat várta izgatottan a rajtot.

Fogadjátok szeretettel legújabb kisfilmünket az Abonyi Lovasnapokról!

Levelező

11 + 6 =

Küldjön nekünk üzenetet ha:

Amennyiben ötlete van valamely kategóriában azzal kapcsolatban, hogy mit dolgozzunk fel, kivel látna szívesen riportot, javaslata van a következő témára vagy akár szereplőkre. Írjon nekünk akkor is, ha Ön, vagy munkája, vállalkozása, egyesülete, társadalmi szervezetének tevékenysége mutatkozna be műsorunkban. Ebben az esetben is szívesen vesszük jelentkezését és keresni fogjuk elérhetőségén. Szívesen fogadjuk levelét akkor is, ha csak véleményét szeretné megosztani csatornánkkal kapcsolatban.

Köszönjük előre is!

Pin It on Pinterest

Share This